Skocz do zawartości

  • Log In with Google      Logowanie »   
  • Rejestracja


Zdjęcie

Błąd Wi-Fi Alcatel OT-908 Move

blad wi fi alcatel ot 908 move

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 daniok860

daniok860
0
Nowy
  • Napisał: 4 postów
  • Model telefonu:
    Alcatel OT-908
  • Sieć:Orange
  • Soft:Android 2.2
  • Dołączył: śro, 09 sty 13

Napisano 09 styczeń 2013 - 14:04

Pomóżcie ja chce załączyć Wi-Fi pod tym napisem co pisze "włączanie" to po chwili pisze "Błąd" i sie nie chce włączyć Wi-Fi co zrobić i jak to naprawić ?


    Pomógł:
  • 0

#2 Pawliniak

Pawliniak
252
Wszechpomocny
  • Napisał: 1285 postów
  • Skąd:Płońsk
  • Model telefonu:
    HTC ONE
  • Sieć:Orange
  • Soft:InsertCoin
  • Launcher:Sense 6.0
  • Tablet:Pentagram Tab 7.5
  • Dołączył: pią, 30 mar 12

Napisano 09 styczeń 2013 - 14:19

Zmieniałeś soft ?
Napisz wszystko co robiłeś, żeby nasi wyszkoleni informatycy mogli Ci pomóc :P


    Pomógł:
  • 0

Sprawy techniczne forum to ja.


#3 daniok860

daniok860
  • Autor tematu
0
Nowy
  • Napisał: 4 postów
  • Model telefonu:
    Alcatel OT-908
  • Sieć:Orange
  • Soft:Android 2.2
  • Dołączył: śro, 09 sty 13

Napisano 09 styczeń 2013 - 15:19

Nic nie zmieniałem nawet przywracałem do ustawień fabrycznych ale nic z tego raz mi spadł i tak to sie zepsuło

Zmieniałeś soft ?
Napisz wszystko co robiłeś, żeby nasi wyszkoleni informatycy mogli Ci pomóc :P

Zmieniałeś soft ?
Napisz wszystko co robiłeś, żeby nasi wyszkoleni informatycy mogli Ci pomóc :P

Nic nie zmieniałem nawet przywracałem do ustawień fabrycznych ale nic z tego raz mi spadł i tak to sie zepsuło
    Pomógł:
  • 0

#4 CheQ

CheQ
73
Stały bywalec
  • Napisał: 347 postów
  • Skąd:Glinianka
  • Model telefonu:
    LG L5
  • Sieć:Orange
  • Soft:ION v0.1 beta
  • Kernel:w trakcie.
  • Recovery:CWM Recovery 6
  • Dołączył: śro, 05 gru 12

Napisano 09 styczeń 2013 - 16:36

Root?


    Pomógł:
  • 0

#5 daniok860

daniok860
  • Autor tematu
0
Nowy
  • Napisał: 4 postów
  • Model telefonu:
    Alcatel OT-908
  • Sieć:Orange
  • Soft:Android 2.2
  • Dołączył: śro, 09 sty 13

Napisano 09 styczeń 2013 - 17:05

Root?

a da się inaczej ?
    Pomógł:
  • 0

#6 CheQ

CheQ
73
Stały bywalec
  • Napisał: 347 postów
  • Skąd:Glinianka
  • Model telefonu:
    LG L5
  • Sieć:Orange
  • Soft:ION v0.1 beta
  • Kernel:w trakcie.
  • Recovery:CWM Recovery 6
  • Dołączył: śro, 05 gru 12

Napisano 09 styczeń 2013 - 17:17

Zapytałem Się czy jest. Miałem ten sam problem - pomogło mi Zainstalowanie nowego romu. Być może problem leży w czym innym. być może wystarczy zrobić Full Wipe.


    Pomógł:
  • 0

#7 daniok860

daniok860
  • Autor tematu
0
Nowy
  • Napisał: 4 postów
  • Model telefonu:
    Alcatel OT-908
  • Sieć:Orange
  • Soft:Android 2.2
  • Dołączył: śro, 09 sty 13

Napisano 09 styczeń 2013 - 19:32

Zapytałem Się czy jest. Miałem ten sam problem - pomogło mi Zainstalowanie nowego romu. Być może problem leży w czym innym. być może wystarczy zrobić Full Wipe.

Spróbuje
    Pomógł:
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blad, wi, fi, alcatel, ot, 908, move

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych